Navigation


Extase

O Ecstasy is een aantal stoffen die werden populair in de late jaren 80 onder de naam van drugs ontwerp. ExtasisDit is meestal amfetamine verbindingen die wordt toegevoegd invloed zijn op een onderdeel van de meer of minder hallucinogeen. Het wordt verkocht als pillen of tabletten die opgenomen zijn op verschillende foto's op uit elkaar.

Ecstasy werd ontdekt in 1912 door Merck tijdens het zoeken naar een eetlustremmer drugs-en Vervolgens verlaten door hun psychoactieve effecten. Hoewel verscheidene stoffen die onder deze naam het meest bekend zijn de extase, ketamine, GHB.Effecten

Aanleiding geven tot een gemengde ervaring tussen stimulatie en veranderde perceptie, waarvoor zij zijn vergeleken met een mengsel van amfetamine en een hallucinogeen bekend als mescaline. Wanneer het wordt gebruikt in pilvorm, de absorptie door het spijsverteringssysteem worden gedistribueerd naar de bloedbaan is langzamer dan bij andere routes administratie.

De psychologische effecten zijn euforie, empathie, verhoogd gevoel van eigenwaarde, ontremming, seksueel verlangen toegenomen spraakzaamheid, rusteloosheid, verwarring, onderdrukking.

De fysiologische effecten zijn tachycardie, aritmie, hypertensie, droge mond, zweten, contractie kaak, tremoren, uitdroging en verhoogde lichaamstemperatuur.Risico's

Het belangrijkste risico van de designer-drugs zijn voornamelijk angstaanvallen, depressieve stoornissen, psychotische stoornis, ernstige verhoging van de lichaamstemperatuur, hartritmestoornissen, epileptische aanvallen, nierfalen, coagulapatía, bloeden en beroertes, leverfalen.

 


Talen

Spaanse Engels Duitse Franse Russische Japans
Portugese Zweeds Italiaanse Nederlandse Griekse Chinees

Reclame


Amsterdam WeatherAndere drugs


Links