Navigation


Vicodin

Het belangrijkste risico van Vicodin is de verslaving die zich voordoen, zodat die, indien niet medisch gecontroleerd kan worden zeer verslavend en daarom behoefte aan een ontwenningskuur.

Vicodin produceert symptomen van euforie en werd ontdekt in 1923. Het eerste verslag van Vicodin afhankelijkheid werd gepubliceerd in 1961.

De verlengde en overmatig gebruik van paracetamol, een medicijn dat deVicodin en House. Vicodin bevat, kan leiden tot lever Lexion. Fysieke tolerantie voor het geneesmiddel na een langdurig gebruik kan leiden tot hogere doses nodig zijn om dezelfde pijnverlichting te bereiken. Omdat van paracetamol, kan een onderdeel van Vicodin leiden tot beschadiging van de lever, of gevallen van respiratoire complicaties. De fysieke en emotionele afhankelijkheid van Vicodin kan optreden na enkele weken van continu gebruik. Ontwenningsverschijnselen, zoals slapeloosheid, nachtelijk zweten, beven, en agitatie kan zich voordoen wanneer u stopt met het gebruik van Vicodin.

Vicodin wordt op grote schaal geslikt door Dr. Gregory House in de televisieserie House M.D. die ook in Nederland en België wordt uitgezonden.Recept

Vicodin is een krachtig medicijn dat moet met zorg worden behandeld omdat het een opiaat verslaving die kan leiden tot een zeer sterke, zoals gebeurt er met de Dr Huis van de serie.

Vicodin is een hoest onderdrukkende en analgeticum tot matige pijn te behandelen. Studies tonen aan dat het effectiever is dan codeïne voor hoest onderdrukking en nagenoeg gelijk is aan morfine voor pijnbestrijding.

Vicodin is een zeer voorgeschreven opiaten in de Verenigde Staten ongeveer 124 miljoen recepten in 2005. Er zijn enkele honderden merknaam en generieke hydrocodon-producten, producten die gewoonlijk voorgeschreven hydrocodone en acetaminophen (Vicodin ®, Lortab ®). Voorbeelden van andere combinatie producten omvatten die met Aspirine (Lortab ASA ®), ibuprofen (Vicoprofen ®) en antihistaminica (Hycomine ®).Risico's

Het belangrijkste risico van Vicodin is de verslaving die zich voordoen, zodat die, indien niet medisch gecontroleerd kan worden zeer verslavend en daarom behoefte aan een ontwenningskuur.

Het eerste verslag dat Vicodin oorzaken van de symptomen van euforie en acclimatisatie werden gepubliceerd in 1923. Het eerste verslag van Vicodin afhankelijkheid werd gepubliceerd in 1961. De verlengde en overmatig gebruik van paracetamol, een medicijn dat de Vicodin bevat, kan leiden tot lever Lexion. Fysieke tolerantie voor het geneesmiddel na een langdurig gebruik kan leiden tot hogere doses nodig zijn om dezelfde pijnverlichting te bereiken. Omdat van paracetamol, kan een onderdeel van Vicodin leiden tot beschadiging van de lever, of gevallen van respiratoire complicaties. De fysieke en emotionele afhankelijkheid van Vicodin kan optreden na enkele weken van continu gebruik. Ontwenningsverschijnselen, zoals slapeloosheid, nachtelijk zweten, beven, en agitatie kan zich voordoen wanneer u stopt met het gebruik van Vicodin.


Talen

Spaanse  Engels Duitse Franse Russische Japans
Portugese Zweeds Italiaanse Nederlandse Griekse Chinees

Reclame


Amsterdam WeatherAndere drugs


Links