Navigation


LSD

Διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος, πιο γνωστό με τα αρχικά του στα αγγλικά LSD είναι ένα παραισθησιογόνο ναρκωτικό, το οποίο σε μικρές δόσεις, παράγει ισχυρά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια ενός «ταξιδιού» (ταξίδι), μπορεί να διαρκέσει από οκτώ έως 24 ώρες, το πρόσωπο που εισέρχεται σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο των φωτεινών χρωμάτων και ένα πλήθος σύγχυσης sensanciones σκέψεις που μπορεί να ποικίλλουν από τη χαρά και ευφορία πιο έντονη φρικτές σκέψεις του φόβου και της φόβο.
lsdΣυνταγή

Για πολλά χρόνια, dietilalamida διαιθυλαμίδιο οξύ ή το LSD, ήταν γνωστό μόνο από ένα μικρό αριθμό των ψυχιάτρων και ψυχοθεραπευτών, ο οποίος βρήκε κάποια χρήση του στη μελέτη των ψυχικών νόσων. Ωστόσο, στη δεκαετία του εξήντα, λόγω της προπαγάνδας που μεταφέρονται με το γεγονός ότι το LSD θα μπορούσε να κάνει μια "καλύτερη κατανόηση του εσωτερικού εαυτού, την εξάπλωση των ναρκωτικών γρήγορα. Ωστόσο, η χρήση κοκαΐνης έχει μειωθεί σημαντικά και σήμερα, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τακτικά κάποια νεολαία.

Σήμερα, οι περισσότεροι LSD παράγεται παράνομα, την απόκτηση μερικών γραμμαρίων ναρκωτικών, μεγάλα χρηματικά ποσά στη μαύρη αγορά.Βιομηχανία

Pure LSD είναι λίγο άγευστη και άχρωμη, η οποία προέρχεται από ένα μύκητα ερυσίβη. Μόλις συντεθούν, αραιωμένο χιλιάδες φορές με νερό, η ανάμιξη μικροποσότητες LSD διαλυθεί με νερό, μαζί με μια αδρανή βάση που αποτελεί χρώματος δισκία ή χάπια της ασυνήθιστες μορφές, είτε επειδή βάζουν μερικές σταγόνες στον τομέα της ζάχαρης της γης κατανάλωση.

Ερυσιβώδους είναι το μυκήλιο του μύκητα, Claviceps purpurea, η οποία αναπτύσσεται σε ορισμένα χόρτα, ιδιαίτερα τη σίκαλη. Η μόλυνση του φυτού γίνεται με το στίγμα κατά τη στιγμή της ανθοφορίας, και ο μύκητας αναπτύσσεται στην ωοθήκη όταν αυτά αποτελούν ένα μεγάλο σκληρωτίων ή ερυσιβώδους μαύρο, αντικαθιστώντας το σπόρο και περιέχει διάφορες ουσίες με το είδος των αλκαλοειδών μεταξύ των οποίων το ergotoxine και εργοταμίνη.

 

Κινδύνου

LSD δρα μεταβάλλοντας τον τρόπο με τον οποίο τα μηνύματα μεταδίδονται μεταξύ των διαφόρων κυττάρων του εγκεφάλου. Μερικές υπερδιεγερμένο νευρικών οδών στον εγκέφαλο. Αισθητηριακές ή αισθητηριακές μηνύματα από τα μάτια, τα αυτιά και άλλες αισθήσεις, δεν λαμβάνουν οποιουδήποτε είδους διήθησης, απελευθερώνοντας χείμαρρους των πληροφοριών που συνειδητά περιοχές του εγκεφάλου. Αυτές οι ιδέες ή έννοιες, οι οποίες κανονικά θα πρέπει να αποθηκεύονται ξεχωριστά στον εγκέφαλο που συνδέονται, που παράγει φανταστικό είδος ψυχικής ενώσεων. Επίσης, στο ασυνείδητο μνήμες olvidades μπορεί να επαναληφθεί με μεγάλη διαύγεια και σαφήνεια στο μυαλό του ατόμου.

Από τη φυσική άποψη, το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει ναυτία, ζάλη, ρίγη, ασυντόνιστο και μυδρίαση ή διεύρυνση των μαθητών από τα μάτια των ανθρώπων που έχουν λειτουργεί συνεχώς.

Το LSD δεν έχει σωματική εξάρτηση, με την έννοια ότι αυτοί που το καταναλώνουν τακτικά, δεν θα γίνουν σωματικά άρρωστος πόσιμο σταματήσει cuandola. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της "ταξίδι" μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Συχνά, εκείνοι που χρησιμοποιούν το LSD έχουν συχνά σοβαρές κοινωνικές ή την προσωπικότητα και ψυχολογικά σε κίνδυνο για τοξικομανείς.

 


Γλώσσες

Ισπανικά Αγγλικά Γερμανικά Γαλλικά Ρωσικά Ιαπωνικά
Πορτογαλικά Σουηδική Ιταλικά Ολλανδικά Ελληνικά Κινέζικα

Publicité
Αθήνα ΚαιρόςΆλλα φάρμακα


Σύνδεσμοι